Monipuolinen valikoima

laadukkaita

tuotteita varainhankintaan


Koululuokille, urheiluseuroille, yhdistyksille, työporukoille jne.

Varainhankinta

Varainhankinta

Helposti myytävät ja hyvätuottoiset varainhankinta tuotteet koululuokille, urheiluseuroille ja yhdistyksille. Esim. luokkaretken, varusteiden tai toimintakulujen rahoittamiseen.

Tuotteita, joita jokaisessa kodissa tarvitaan päivittäin: 

Varainhankinta myynti on myyjille täysin riskitön: ensin postitamme hinnastot/esitteet, joihin keräätte tilaukset. Tilausyhteenvedon perusteella toimitamme juuri tarvitsemanne määrän tuotteita. Laskulla on 14 päivää maksuaikaa eli ehditte toimittamaan tuotteet ja keräämään rahat. Ja myyntipalkkio (myyntimäärästä riippuen 20 - 35 %) jää heti käyttöönne.

* * *

Mausteilla rahaa toimintaan, oma varainhankinta

Koululuokille, urheiluseuroille, järjestöille ym. yhteisöille.

Helppo tapa kartuttaa esimerkiksi retki- tai toimintarahastoa myymällä kahvia, teetä, mausteita sekä pesuaineita.

Varainkeräysohjeet, myyntiehdot ym. tiedot saatte pyydettäessä sähköpostitse.

Hinnaston Aromix Taste 15.10.2021 hinnat ovat vähittäismyyntihintoja (sis. alv:n 14 %). Näistä hinnoista vähennetään myyntipalkkionne, joka on myytyjen tuotteiden määrästä riippuen 20 - 35 %. Lataa hinnasto tästä: Aromix Varainhankintamyyntihinnasto 15.10.2021.

Lataa esite tästä: esite.

Toiminta ei sido omaa rahaanne, sillä saatte maksuaikaa 14 pv, jona aikana ehditte toimittamaan tuotteet tilaajille ja samalla keräämään suoritukset.

Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa tilaukselle: Perinteinen tai tilausjärjestelmä.

PERINTEINEN: Lataa hinnasto/tilauslomake tai tilaa postitse. Yhdelle lomakkeelle voidaan kerätä kuuden henkilön tilaukset. Kun kaikki ovat keränneet tilauksensa, teette tilausyhteenvedon jonka voitte toimittaa sähköpostilla. Tämän jälkeen tilauksenne toimitetaan haluamaanne osoitteeseen pääsääntöisesti noin kahden viikon kuluessa.
Yli 100,00 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti ja pienemmät tilaukset Postin hinnaston mukaisesti.

TILAUSJÄRJESTELMÄ: jokainen ryhmän jäsen voi tehdä oman tilauksensa suoraan netissä: http://www.aromix.fi/tilaus . Järjestelmä muodostaa tilausyhteenvedon automaattisesti ja jäsenet voivat seurata ryhmän tilauksen kokonaismäärää. Tilaa käyttäjätunnus ja salasana.

 

Yksilöllinen ja joustava palvelu

Aromitehdas Oy / Aromix Erikoiskahvi  ●  Tammenojantie 21, 02540 Kylmälä  ●  info@aromix.fi  ●  puh. (02) 234 5033

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello