Monipuolinen valikoima

laadukasta

Teetä


Kuluttajille, jälleenmyyjille, tukuille, kahviloille, suurkeittiöille

Koululuokille, urheiluseuroille, yhdistyksille

Tee

Tee

Valikoimistamme löytyy yli 100 erilaista maustettua ja maustamatonta irtoteetä, alkuperäislajikkeita ja sekoituksia. Tee on esimerkiksi mainio liikelahja ja sopii hyvin varainhankintaan.

Perinteinen musta tee, suosittu vihreä tee, valkoinen tee, punainen tee, oolong-tee. Teelaatuja ympäri maailman: mm. kiinalainen, japanilainen, intialainen, ceylonilainen, venäläinen, kruusialainen, kenialainen ja turkkilainen tee. Valikoimassa myös punapensastee rooibos: maustamaton, luomu ja yli 10 maustettua rooibosta sekä mate. Myös erikoisuuksia.

Maustettua teetä valmistettaessa myös teesekoituksen pohjana olevan teen on oltava korkealaatuista. Maustamalla ei ole tarkoitus peittää teen ominaismakua, vaan pikemminkin vain korostaa sitä Huolellisesti valituilla aromeilla saadaan teejuoma, jossa on luonnonmukainen, aidontuntuinen maku.

Teen keittäminen
Teen valmistuksessakin on useita eri tapoja ja vielä useampia mielipiteitä siitä, mikä on paras tapa. Onneksi jokainen voi itse valita mieluisimman tavan. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että eri teelaaduilla on eripituiset suositeltavat haudutusajat, 1-2 minuutista 5 minuuttiin ja ylikin. Lisäksi teen ystävien henkilökohtaiset makutottumukset vaihtelevat. Joku hauduttaa teetä perusteellisesti, mutta toinen vain nopeasti käyttää teesiivilää kupissaan. Teejuoman maku muuttuu oleellisesti haudutusajan myötä. Läheskään kaikki teen ainesosat eivät liukene juomaan minuutissa tai kahdessa, vaan vasta pidempi haudutusaika irrottaa kaikki aromit. Kokeilepa omaa suosikkiteetäsi, hauduta ensin vaikka minuutti ja vertaa miten maku muuttuu esimerkiksi kolmen minuutin päästä.

Yksilöllinen ja joustava palvelu

Aromitehdas Oy / Aromix Erikoiskahvi  ●  Tammenojantie 21, 02540 Kylmälä  ●  info@aromix.fi  ●  puh. (02) 234 5033

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello