Monipuolinen valikoima

laadukkaita

mausteita


Kuluttajille, jälleenmyyjille, tukuille, kahviloille, suurkeittiöille

Koululuokille, urheiluseuroille, yhdistyksille

Mausteet

Mauste

Noin 30 eri maustetta ja yrttiä sekä noin 30 erilaista maustesekoitusta, valikoimassa on myös useampi suolaton maustesekoitus. Lisäksi leivontamausteita ja leivontakoristeita sekä liemijauheita ja kastikejauheita. Yleisimmät mausteet 5 kpl:n sarjoissa: esim. grillimausteet, suolattomat mausteet ja leivontamausteet. Osa mausteista on omaa maahantuontia, mutta valitsemme kotimaisen vaihtoehdon aina kuin mahdollista: esim. kermakastikejauhe ja lihaliemijauhe on valmistettu Suomessa.

Maustepurkki on edullinen ja riittoisa 3 dl:n perhepakkaus. Makusinetti pitää aromit tallessa ja purkeissa on annostusta helpottava sirotinkansi.

Tule ja tutustu Aromixin Maustemaailmaan! Mausteet sopivat myös erinomaisesti liikelahjaksi.

Laadukas mauste Aromixiltä.

Aromix / Heino's Taste -tuoteperheessä on kaikki yleisimmät mausteet ja mausteseokset. Mausteseokset on kehitetty suomalaiseen makuun saksalaisen yhteistyökumppanimme ja suomalaisen keittiömestarimme toimesta.

Tuoreustakuu
Pakkaamme mausteet pienissä erissä, joten mausteet ovat aina tuoreita. Mausteet säilyvät käyttökelpoisina vuosia, jos ne säilytetään oikein eli valolta suojattuna. Mauste vuosia vanhetessaan menettää voimakkuuttaan, mutta säilyy silti käyttökelpoisena, eikä yleensä pilaannu. Purkeissa on myös aromisinetti, joka säilyttää mausteiden aromit. Aromisinettiä voi käyttää uudelleen ainakin niissä mausteissa, joiden käyttömäärä on pienehkö.

Edullinen perhekoko
Mausteet on pakattu 330 ml muovipurkkeihin. Purkkimme tilavuus on kahdeksankertainen markkinoilla oleviin yleisempiin lasisiin maustepurkkeihin verrattuna.

Leivontaan
Mittava määrä tuotteita leivontaan ja jälkiruokien valmistukseen. Valikoimassamme on tuotteita sekä taikinan ja jälkiruokien tekoon että leivonnaisten ja jälkiruokien koristamiseen ja makujen viimeistelyyn.

Liemijauheet
Kastikkeisiin, keittoihin, patoihin ja yleensä ruokiin ja tietenkin kuumiin liemiin saatte aivan uudenlaista makua käyttämällä liemijauheita. Enää ei tarvita kuutioita vaan nyt voidaan maistuvat liemet tehdä liemijauheesta.

Helposti herkullista
Helposti herkullista jauheista saa, kuten nimestä voi päätellä, helposti yleensä vain vettä kiehauttamalla ja lisäämällä herkullisia keittoja, kastikkeita, salaatinkastikkeita ja marinadeja.

Tuotteiden etiketeissä on ohjeet joiden mukaan on helppo toimia. Monet tuotteet tulevat entistä herkullisimmiksi esimerkiksi kermaa lisäämällä.

Tilaa laadukas mauste Aromix Oy:ltä


 

 

Yksilöllinen ja joustava palvelu

Aromitehdas Oy / Aromix Erikoiskahvi  ●  Tammenojantie 21, 02540 Kylmälä  ●  info@aromix.fi  ●  puh. (02) 234 5033

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello